cart 0 items
Clean Billy
Hygiënisch, comfortabel & toiletpapier overbodig

De Voordelen

Aan het gebruik van Clean Billy zitten vele voordelen. Eigenlijk moet u het gemak en comfort van Clean Billy zelf ervaren om écht overtuigd te raken, maar hieronder ziet u enkele voordelen beschreven.

1. Grondige en hygiënische reiniging. Zonder dat uw handen ook maar in de buurt komen van het te reinigen gebied vindt er een grondige en hygiënische reiniging plaats. Doordat gebruik is gemaakt van antibacteriële kunststof is Clean Billy zeer hygiënisch. Na gebruik van de douche schuift deze automatisch terug en wordt deze gereinigd met water en UV-bestraling

2. Zeer gebruiksvriendelijk en zuinig in gebruik!

3. Geen ingewikkelde meer-knopsbediening op plekken waar u moeilijk bij komt, maar gewoon één verlichte knop aan de voorkant van de toiletbril.

4. Nooit meer een tekort aan wc-papier Dankzij Clean Billy is wc-papier niet meer nodig.

5. Geen omkijken meer na installatie“ Wat zit de bevestiging op de toiletpot geweldig vast”, is een veelgehoord compliment dat wij krijgen van de technische diensten.

6. Bij het installeren, reinigen en verwijderen van Clean Billy is geen enkel gereedschap nodig. Mocht er een ongelukje gebeuren waardoor de toiletbril bovenmatig is bevuild, dan is het enige wat u hoeft te doen de oranje knop aan de zijkant indrukken, Clean Billy van de toiletpot afschuiven, reinigen en weer terugschuiven.