cart 0 items
Clean Billy
Hygiënisch, comfortabel & toiletpapier overbodig

Waarom is Clean Billy ontwikkeld.

Grondige en hygiënische methode om alle gebieden van de billen te reinigen.

Er zijn goede resultaten bereikt bij mensen die leiden aan hemorroïden. Wij adviseren e.e.a met uw behandelende dokter te overleggen.

De zitting is verwarmd en de toiletpot verlicht met blauw licht en UV A/B. Zo kunt u ook ’s nachts in het donker gemakkelijk naar het toilet.

In principe komt er gedurende 3 minuten warm water uit de sproeikop, die na het drukken op de rood verlichte knop, naar voren is geschoven. Wilt u korter spoelen, dan drukt u weer op de rode knop. Dan start de föhn. Deze geeft ook 3 minuten een luchtstroom om te drogen. Wilt u dat de föhn eerder stopt dan druk u weer op de rood verlichte knop of door eenvoudig op te staan.

Hygiëne.
Toiletpapier is overbodig en zult u geen gebruik meer van maken (kosten besparing). De Clean Billy bestaat uit kunststofonderdelen die zijn vervaardigd uit bacterie werende kunststof.

Het gemak waarmee Clean Billy aangesloten kan worden is ongekend. Naast het meegeleverde T-stuk dat tussen alle standaard water aanvoer systemen kan worden geschroefd, past Clean Billy ook eenvoudig op uw toilet. De zitting en het aansluiten op het watersysteem en de elektriciteit kan zowel door een monteur als door uzelf worden gemonteerd. Lees hierover meer bij het hoofdstuk “installatie van de Clean Billy”.