cart 0 items
Clean Billy
Hygiënisch, comfortabel & toiletpapier overbodig

Aansluiten op de waterleiding

Installatie Clean Billy.

Het aansluiten van de Clean Billy  op de waterleiding.

Handelingen te doen:

Uw treft in de meegeleverde accessoires aan een T-stuk met kraan om tussen uw waterleiding en stortbak te plaatsen, een PU slang (wit) t.b.v. de aansluiting op de insteek-koppeling op het T-stuk (wit huis met filter) en de insteek-koppeling op de Clean Billy de waterleiding. (Foto 5, 5a en 6)

Begin met de hoofdkraan van de waterleiding dicht te doen.

Er zijn twee mogelijkheden om het T-stuk met kraan tussen de waterleiding te plaatsen. Één als de waterleiding in “zicht” loop naar de stortbak (foto 5) of dat bij bv. een hang toiletpot de waterleiding achter de bediening afdekplaat van zo een toilet zich bevindt.

Hoofdleiding in zicht. Draai de koppeling los van de stortbak en plaats het T-stuk met kraan er tussen en draai de koppelingen weer vast.

Meet de afstand tussen de insteek koppeling op de Clean Billy en de insteek koppeling het T-stuk met kraan. Geen een ruime maat, omdat u de Clean Billy dan eenvoudig van de toiletpot kunt afnemen (oranje knop) verdient het de voorkeur om 10 cm bij de opgemeten afstand te tellen. U kunt ook de ronde ring rond de insteek koppeling ingedrukt houden en de PU slang eruit trekken. Wel even eerst het kraantje sluiten op het T-stuk. Wilt dan na het terug plaatsen van de Clean Billy weer aansluiten steekt u eenvoudig de slang weer goed in de insteek koppeling. (zie 1)

  1. Als u de insteek koppelingen goed bekijkt ziet u bij beide koppelingen een beweegbaar ringetje zitten. Als u, nadat u de witte slang in deze koppeling zorgvuldig heeft ingestoken, zit de slang vast. Wilt u deze weer los kunnen nemen, drukt u het ringetje in en houdt deze ingedrukt tot dat u de slang uit de koppeling heeft getrokken.

Sluit nu de witte slang aan tussen de Clean Billy en het T-stuk met kraan door deze in de insteek koppelingen te drukken. (stevig drukken)

Draai de hoofdkraan weer open en controleer de nieuwe aansluitingen op eventuele lekkage. Open ook het kraantje op het T-stuk en controleer de aansluitingen  naar de Clean Billy op een eventuele lekkage.

De Clean Billy is nu aangesloten op de waterleiding.