cart 0 items
Clean Billy
Hygiënisch, comfortabel & toiletpapier overbodig

Afpassen grondplaat

Installatie grondplaat Clean Billy.

Het afspassen van de plaats voor de grondplaat.

Verwijder uw oude bestaande toiletbril en reinig de toiletranden goed. Leg de Clean Billy op uw toiletpot en schuif deze naar achteren zodat de twee stoot pennen (1) tegen de rand van de binnenzijde tegen de binnenrand van het toilet is aangedrukt met een lichte druk. (2) Zet met een stift (marker) aan de achterzijde van de Clean Billy een streepje op de toiletpot. (3)

Neem de Clean Billy nu weg van de toiletpot.

Druk de twee meegeleverde nylon pluggen aan de onderzijde van de toiletpot in de twee gaten waar vroeger uw oude toiletbril was bevestigd. Leg de grondplaat op de toiletpot (4) en plaat de 2 metalen plaatje op de uitsparingen in de grondplaat. De achterzijde van de grondplaat moet dan tegen het streepje op detoiletpot worden gelegd. (5) Controleer nu of er door een van de gleuven in de de metalen plaatjes de pluggen zichtbaar zijn (6) Onthoud deze gleuf of teken deze af met een marker.

Neem de grondplaat weg en maak nu met een spons de bovenzijde van de toiletpot vochtig. (7) Verwijder de beschermlaag van het dubbelzijdige tape. (8) Door het bevochtigen van de toiletpot kunt u makkelijk de grondplaat op de juiste plek aanbrengen, zonder dat deze ook direct vastplakt. Na bevestiging van de grondplaat zal deze na 24 uur vast zijn geplakt op de toiletpot.

Leg de grondplaat op de op de toiletpot zodanig dat u de twee meegeleverde schroeven in de reeds aangebrachte pluggen kunt schroeven (9) en draai deze stevig aan. De pluggen zetten nu uit in de gaten van de toiletpot en de grondplaat zitten vast. Na 24 uur zit dektap goed vast en is de grondplaat sterk aan de toiletpot gehecht.

U kunt nu de Clean Billy zitting voorzichtig in gleuf van de grondplaat schuiven (10) tot dat de oranje knop klikt (11). De zitting zit nu vast aan de grondplaat. Bij het los nemen van de zitting moet u de oranje knop (11) weer indrukken en de zitting voorzichtig naar voor trekken.

De Clean Billy is nu mechanisch geplaatst op uw toiletpot.