cart 0 items
Clean Billy
Hygiënisch, comfortabel & toiletpapier overbodig

5 Stappen, korte beschrijving installatie van de Clean Billy met foto’s.

Clean Billy is eenvoudig zelf te monteren. Hieronder ziet u een korte beschrijving van de te ondernemen stappen. In principe bent u in vijf stappen klaar. Zo eenvoudig is het! Voor een uitgebreide handleiding met illustraties kunt u de digitale handleiding downloaden.

Handleiding downloaden

Stap 1

Verwijder uw bestaande toiletbril. Sluit de watertoevoer af en leeg het waterreservoir.

Stap 2

Installeer de grondplaat. Plaats de montageplaatjes zodanig dat deze precies overeenkomen met de gaten in het toilet. Druk de pluggen aan de bovenzijde in de toiletpot.

Stap 3

Bij Clean Billy wordt een T-stuk met kraan meegeleverd dat tussen alle vlotter-systemen kan worden geschroefd. Sluit de slang aan tussen de T-klep en Clean Billy. De T-klep moet zorgvuldig in de aanvoerleiding worden gemonteerd. Maak daarna de slang op lengte en duw hem in de wartels en open het kraantje op het T-stuk. Controleer of er geen lekkage is op de koppelingen. Sluit daarna het kraantje weer.

Stap 4

Schuif Clean Billy in de montageplaat. U hoort een klik wanneer de bril goed is geplaatst. Daarna sluit u de elektriciteit aan op 230 VAC, en het systeem werkt!

Stap 5

Om Clean Billy te testen draait u de kraan op het T-stuk weer open en controleert u op lekakage. Daarna de aansluitkabel in de wandcontactdoos steken. Na 30 seconden licht de éénknopsbediening op op. Na 2 minuten is Clean Billy klaar voor gebruik.

Mocht Clean Billy na 2 minuten niet zijn opgestart, (de blauwe knop wordt dan niet rood als u op de zitting gaat zitten), neem dan de stekker uit de wandcontactdoos, wacht 10 seconden en steek de stekker opnieuw in de wandcontactdoos. Dit heet “de resetprocedure.”

Wilt u Clean Billy reinigen, dan kunt u de bril eenvoudig verwijderen. Dit doet u door de oranje klep aan de zijkant in te drukken en Clean Billy naar voren te trekken.

Heeft u vragen over de installatie? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder.

Installatie door een monteur
Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om Clean Billy voor € 100,- door één van onze gecertificeerde monteurs te laten installeren. Dit kunt u eenvoudig aangeven in het aanvraagformulier. Zij nemen dan contact met u op.

Neem contact op