cart 0 items
Clean Billy
Hygiënisch, comfortabel & toiletpapier overbodig

Referenties

Stuur uw referentie per Email: info@cleanbilly.nl


Ruim 20 jaar heb ik een praktijk, waar ik allerlei patiënten met chronische problemen begeleidt. Ik werk met Electro Acupunctuur Voll, wordt ook wel EAV genoemd.
Als zodanig ontmoette ik Ronald v Santbrink.Hij vertelde, dat hij met een idee bezig was om het WC gebruik van minder valide mensen te vergemakkelijken. Zijn persoonlijke ervaringen waren daar debet aan. Hij vond het stoelgang gebeuren onder begeleiding van verpleeghulpen bijzonder ongemakkelijk.Dat moest een zorg robot worden, die je helpt bij het opstaan en gaan zitten op het toilet.Daarop werd de WC douche gemonteerd in de zitting van de zorg robot, omdat met papier erbij komen ook een probleem was.Het had veel voeten in de aarde om het technisch perfect te krijgen. Een bediening zonder toelichting, dus met één knop. Kun je je nooit vergissen.In begin 2016 kreeg ik het eerste proto type in de praktijk. Nu zijn we 2017 en de zorg robot heeft alle patienten en begeleiders glansrijk doorstaan. Iedereen is razend enthousiast.Na enig overleg vond men het proberen waard om de zorg robot van de wc douche te scheiden.
En de WC douche los van de zorg robot te verkopen. De WC douche kreeg een naam “Clean Billy”.
Ik durf te beweren dat de “Clean Billy” een uitstekend apparaat is om na de stoelgang fris en schoon uit het toilet te stappen.
Groetnis
Feikje Sybrandy


Ruim 20 jaar heb ik een praktijk, waar ik allerlei patiënten met chronische problemen begeleidt. Ik werk met Electro Acupunctuur Voll, wordt ook wel EAV genoemd.

Als zodanig ontmoette ik Ronald v Santbrink.

Hij vertelde, dat hij met een idee bezig was om het WC gebruik van minder valide mensen te vergemakkelijken. Zijn persoonlijke ervaringen waren daar debet aan. Hij vond het stoelgang gebeuren onder begeleiding van verpleeghulpen bijzonder ongemakkelijk.

Dat moest een zorg robot worden, die je helpt bij het opstaan en gaan zitten op het toilet.

Daarop werd de WC douche gemonteerd in de zitting van de zorg robot, omdat met papier erbij komen ook een probleem was.

Het had veel voeten in de aarde om het technisch perfect te krijgen. Een bediening zonder toelichting, dus met één knop. Kun je je nooit vergissen.

In begin 2016 kreeg ik het eerste proto type in de praktijk. Nu zijn we 2017 en de zorg robot heeft alle patienten en begeleiders glansrijk doorstaan. Iedereen is razend enthousiast.

Na enig overleg vond men het proberen waard om de zorg robot van de wc douche te scheiden.
En de WC douche los van de zorg robot te verkopen. De WC douche kreeg een naam "Clean Billy".
Ik durf te beweren dat de "Clean Billy" een uitstekend apparaat is om na de stoelgang fris en schoon uit het toilet te stappen.

Groetnis
Feikje Sybrandy.

Feikje Sybrandy